Dagplejen

Nyt barn i dagplejen.

Omkring 1 måneder før jeres barn skal begynde i dagpleje, vil I blive kontaktet af den pædagogiske leder med tilbud om en plads.
Der aftales kontaktbesøg, hvor I har mulighed for, at møde jeres kommende dagplejer og se dagplejehjemmet.

Skulle det være sådan, at I ikke ønsker den pågældende dagplejer, vil I få tilbudt en plads i vuggestuen eller i et andet dagplejedistrikt, hvis det er muligt. Ellers kommer Jeres barn tilbage på ventelisten.

Under kontaktbesøget er det vigtigt, at I fortæller hvis der skal tages specielle hensyn til jeres barn. Det kan være bestemte fødevarer jeres barn ikke tåler eller hvis jeres barn har allergi eller lignende.

Barnet må bruge pladsen i hele dagplejerens åbningstid, men i forbindelse med kontaktbesøget aftales vejledende, hvornår I afleverer/henter barnet på de enkelte dage. Dette er for, at dagplejeren i praksis har lettere ved at planlægge dagen. Afleverer eller henter I på et andet tidspunkt, skal I give dagplejeren besked, lige som hun også skal vide, når barnet holder fri eller er syg.
Afleverer I senere end kl. 9:00, uden at have aftalt det med jeres dagplejer, kan I risikere, at hun er gået i legestue eller på tur.

I dagplejen skal I altid medbringe:

  • Barnevogn med sengetøj og godkendt sele. Dagplejeren kan opbevare barnevognen alle hverdage
  • Bleer
  • Praktisk indendørs og udendørs fodtøj
  • Overtøj passende til årstiden
  • En taske med skiftetøj
  • Engangsvaskeklude
  • Papirlommetørklæder
  • Plasticpose til snavsetøj

Hvis Jeres dagplejer en dag er fraværende, får I tilbud om gæstepleje, primært i vuggestuen, som kan benyttes indenfor jeres egen dagplejers almindelige åbningstid.

Hvis dagplejerens fravær er planlagt, orienterer hun jer selv.

Ved sygdom eller andre akutte årsager til fravær vil I blive kontaktet telefonisk mellem kl. 6:00 og 7:00 for at aftale vedr. gæsteplads. Det er således meget vigtigt, at vi kan træffe jer pr. tlf. om morgenen

I skal selv sørge for, at have en børneulykkesforsikring. Struer Kommune har ingen forsikring der dækker, hvis barnet kommer til skade.

I Bremdal Dagtilbud er der ansat 1 dagplejer: Annette Mark, Morelbakken 2 i Bremdal, som har plads til 4 dagplejebørn.

KONTAKT INFORMATION
Bremdal Dagtilbud
Bremdal Torv 2
7600 Struer
9684 8920
Dagtilbudsleder
Henrik Andersen
henrika@struer.dk
96848920